WoodCruise

Jachtschilder Friesland-Woodcruise-lakken-bootlak-Coelan-bootcoating-classic-design-yacht-painters-Hendrik Veltman

Voor de opdracht van Woodcruise werd ik via Hans Weehuizen medewerker Lankhorst Tasselaar te lelystad en nu Heerenveen in contact gebracht met de klant Woodcruise.

Op zich is dat heel mooi het vertrouwen in je als vakman en Coelan Specialist bij een bedrijf als Lankhorst Tasselaar. Lankhorst Tasselaar is ook de importeur voor Coelan Producten in Nederland.

Voor de Woodcruise opdracht kwam ik uit bij De Lier onder Den Haag ergens tussen de bloemenkassen waar een kleine schuur/werkplaats staat wat ooit een klein arbeidershuisje was.

Dit “lijkt wel een kerstverhaal¨ waar een prachtige man genaamd Lucas Zwinkels woont en werkt als designer fijnhout Restaurateur in hart en nieren. De Woodcruise is zijn kindje en een kunstwerk op zich. 

Jachtschilder Friesland-Woodcruise-lakken-bootlak-Coelan-bootcoating-classic-design-yacht-painters-Hendrik Veltman2

Jachtschilder Friesland-Woodcruise-lakken-bootlak-Coelan-bootcoating-classic-design-yacht-painters-Hendrik Veltman3

Jachtschilder Friesland-Woodcruise-lakken-bootlak-Coelan-bootcoating-classic-design-yacht-painters-Hendrik Veltman4

Jachtschilder Friesland-Woodcruise-lakken-bootlak-Coelan-bootcoating-classic-design-yacht-painters-Hendrik Veltman5

Op de vraag van: “Zou jij de Woodcruise kunnen voorzien van Coelan? was mijn antwoord; ja zeker kan ik dat! Ik heb deze klus aangenomen met succes en met 25 liter Coelan, 3 liter kleurprimer, een partij kwasten en blikken ben ik aan de slag gegaan en het resultaat is “skitterend” in één woord. Twee weken na deze uitdagende klus stond de Woodcruise voor een miljoenen publiek op de Master of Luxery Rai te Amsterdam.

Voor mij wederom een mooi compliment!

Neem gerust contact op

Heeft u interesse om uw luxe jacht, boot of sloep door de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters te laten lakken, schilderen of spuiten?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.