Royal Huisman

Jachtschilder Friesland-zeiljacht-Royal Huisman-lakken-bootlak-classic-design-yacht-painters-Hendrik Veltman

In 2016 kwam ik in contact met een jachtschildersbedrijf uit Noord-Holland. dit bedrijf zocht ZZP-ers om in team verband 4 maanden bij The Shipyard | Royal huisman te Vollenhove te werken. Ik had hier wel oren naar en zeker in de winterperiode.

Na enig overleg ben ik met hen akkoord gegaan. Dit was voor mij een superkans om van deze ervaring te genieten, te leren en ook voor mijn verdere loopbaan in dit schitterende bedrijf. 

Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-bootlak-jachtlak-Royal Huisman-classic-design-yacht-painter

Aan het hierboven getoonde schip deed ik met mede-collega”s grote en kleine klussen, zoals aanbrengen van Trans-floor op de dekken. Kaal geslepen aluminium in de Hull aan schuren en primer aanbrengen . Plamuren van center potjes op  het dek, afplak werkzaamheden. De tent bouwen over de opbouw van het schip en gereed maken voor afspuiten. Schuren aan de buitenkant van de romp, schoonmaken, ontvetten en gereed maken voor spuitwerk van dit prachtige zeiljacht.

Al met al heb ik hier een super ervaring opgedaan, met de smaak naar meer.

Neem gerust contact op

Heeft u interesse om uw luxe jacht, boot of sloep door de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters te laten lakken, schilderen of spuiten?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.