Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-Epoxy-bootlak-jachtlak-classic-design-yacht-painters

Classic & Design

Epoxy aanbrengen

Een groot aantal luxe jachten en boten hebben wij in Nederland (en daarbuiten) vakkundig van epoxy blanke bootlak mogen voorzien

LEES MEER

Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-Epoxy-bootlak-jachtlak-classic-yacht-painters

of toch een kleurtje?

LEES MEER

Experts in

het aanbrengen van epoxy op jachten en boten

Op een jacht of boot epoxy aanbrengen is zeer specialistisch werk. Gedegen materiaalkennis is dan ook van evident belang. Ieder detail telt als u op uw jacht of houten boot epoxy laat aanbrengen. De jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters hebben jarenlange ervaring op dit specialistische terrein. Een groot aantal luxe jachten en boten hebben wij in Nederland (en daarbuiten) vakkundig van epoxy bootlak mogen voorzien.

Voorwerk bepalend voor eindresultaat

Het succes van het uiteindelijke resultaat begint al in het voorwerk. Als ervaren jachtschilders weten wij dan ook als geen ander hoe belangrijk deze fase is. Wij investeren veel tijd in het zeer strak schuren van de huidige houten ondergrond en het plamuren en/of vullen van oneffenheden. Ook het vet- en stofvrij maken van het hout is essentieel voor een mooi eindresultaat.

Blanke epoxy lak, of toch een kleurtje?

Voor het aanbrengen van een epoxy coating werken wij vrijwel altijd met een universele, blanke epoxy lak. We kunnen deze desgewenst op de juiste kleur brengen middels het toevoegen van pigmenten aan de blanke epoxy coating. In het geval van een transparante afwerking gebruiken we standaard een hoogwaardige UV blocker om vergeling van de epoxy door UV straling te voorkomen.

Neem gerust contact op

Classic & Design Yacht Painters is gevestigd in Friesland, maar we zijn in heel Nederland actief. We verzorgen het gehele traject voor u. Heeft u interesse om epoxy blanke lak op uw luxe jacht, boot (of sloep) aan te laten brengen door de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden!