Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-schade-bootlak-jachtlak-classic-design-yacht-painters

Classic & Design

Wij herstellen uw vaartuig

Stapsgewijs laten wij u zien wat wij doen. Wij zorgen voor een naadloos herstel van de bestaande laklaag

LEES MEER

Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-schade-bootlak-jachtlak-design-yacht-painters

Classic & Design

Kleur laklagen herstellen

Na een inventarisatie van de ontstane schade aan het transparante laksysteem en schilderwerk informeren wij u over de herstelactiviteiten die wij gaan uitvoeren

LEES MEER

Ook voor

schade aan laklaag van uw jacht of boot

Schade aan uw jacht, houten boot of sloep is uiterst vervelend. Zeker als het gaat om een beschadiging van een uiterst zorgvuldig aangelegde laklaag, welke bescherming biedt aan het hout van uw jacht, boot of sloep. In geval van schade aan de laklaag van uw vaartuig kunt u uiteraard ook een beroep doen op de expertise van de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters.

Kleur laklagen herstellen is secuur werk

Na een inventarisatie van de ontstane schade aan het transparante laksysteem en schilderwerk van uw houten jacht, boot of sloep informeren wij u over de herstelactiviteiten die wij gaan uitvoeren. Stapsgewijs laten wij u zien wat wij doen. Schade aan het laksysteem en schilderwerk van een jacht, boot of sloep is secuur werk. Het verschil tussen de reeds bestaande laklaag en de nieuwe laklaag moet tot het uiterste geminimaliseerd worden.

Schade aan uw jacht, houten boot of sloep?

Neem gerust vrijblijvend contact op met de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters. Wij zorgen voor een naadloos herstel van de bestaande laklaag.