Jachtschilder Friesland-Hendrik Veltman -jacht-houten-boot-sloep-bootlak-jachtlak-classic-design-yacht-painters

Transparant werken voor beste resultaat

U wilt alleen topproducten voor uw (houten) jacht, boot of sloep. En met topproducten bedoelen we: revolutionair qua bescherming en uitmuntend in stijl en uitstraling

LEES MEER

Jachtschilders

met liefde voor uw jacht, houten boot of sloep

Een jacht, houten boot, stalen of polyester sloep schilderen is vakwerk. Uitmuntende materiaalkennis is van evident belang. Ieder detail telt als u uw houten jacht of boot laat schilderen. De jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters hebben jarenlange ervaring op dit specialistische terrein. Een groot aantal houten luxe jachten en boten hebben wij in Nederland (en daarbuiten) vakkundig mogen lakken, schilderen of spuiten. Op deze website vindt u een aantal aansprekende voorbeelden en cases van onze expertise als jachtschilders.

Betrokken jachtschilders

Al direct vanaf het eerste contact met Classic & Design Yacht Painters zal u onze betrokkenheid voelen. Wij weten dat het schilderen van een houten jacht of boot uiterst secuur werk is.
Als jachtschilders investeren wij dan ook veel tijd in het voortraject: geen detail zal onopgemerkt blijven voor ons. Alles staat in het teken van het finale eindresultaat: een onberispelijk gelakte boot. Onze punctuele en transparante werkwijze wordt zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers.

Gebruik van de beste materialen

Als professionele jachtschilder werken wij met de beste primers en bootlakken die beschikbaar zijn (o.a. COELAN). De definitieve keuze van de primers en bootlakken wordt tijdens de grondige vooranalyse gemaakt. In veel gevallen krijgt u houten jacht of boot meer dan 10 laklagen. Het gehele schilder- en spuitproces neemt al gauw 4 tot 10 weken in beslag.
Tussentijds zullen wij u informeren en uitnodigen op locatie om de tussenresultaten aan u te tonen.

Restauratie klassieke houten boten en jachten

Wij restaureren klassieke houten boten en jachten met merknamen als Riva, Boesch en Zweedse klassiekers.

Transparant werken vormt de basis van het uiteindelijke resultaat

Wij zijn al jarenlang actief als jachtschilders. We zijn in Nederland gevestigd, maar zijn naast Nederland ook in een groot deel van Europa actief werkzaam. Op verzoek schilderen en lakken we ook in andere landen van Europa luxe jachten en boten. Onze voorbereiding is gedegen, ook als we in het buitenland werkzaam zijn. We bespreken ter plekke altijd – en in alle eerlijkheid – de onderhoudsstaat van uw (houten) jacht, boot of sloep. Op basis van onze jarenlange ervaring als jachtschilders verstrekken wij vervolgens een uitgebreide offerte,
inclusief een stappenplan. Transparant werken vormt de basis van het uiteindelijke resultaat.

Neem gerust contact op

Heeft u interesse om uw luxe jacht, boot of sloep door de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters te laten lakken, schilderen of spuiten?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.