Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-spuiten-bootlak-jachtlak-classic-design-yacht-painters copy

Classic & Design

Professioneel spuitwerk

Alles wordt volledig voor u verzorgd door de ervaren jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters

LEES MEER

Experts in

het spuiten van uw jacht,  houten boot of sloep

Naast schilderen en lakken zijn de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters ook experts in het spuiten van jachten, houten boten en sloepen.
Al decennialang spuiten wij verf en lak. Wij kunnen voor u het gehele scheeps interieur en exterieur in zowel vol als open nerf spuiten.
Professioneel spuitwerk is uiterst secuur werk. Het succes van het uiteindelijke resultaat begint al in het voorwerk. Als ervaren jachtschilders weten wij dan ook als geen ander hoe belangrijk deze fase is. Wij investeren veel tijd in het zeer strak schuren van de huidige houten ondergrond en het plamuren en/of vullen van oneffenheden.
Ook het vet- en stofvrij maken van het spuit object is essentieel voor een mooi eindresultaat.

Hoge kwaliteit bootlakken en verf

Het spuiten van verf en/of lak gebeurt voornamelijk met een 2 componenten drie lagen systeem. Classic & Design Yacht Painters werkt uitsluitend met hoogwaardige bootlakken en verfproducten. Hierbij kunt u denken aan merknamen als:
– de IJssel
– Epifanes
– Awlgrip
– Alexseal
Losse onderdelen van uw jacht, houten boot of sloep zullen wij in een spuitcabine of spuittent spuiten. Een romp of opbouw spuiten wij in een spuithal of er wordt een spuittent door ons gebouwd. Dit alles wordt volledig voor u verzorgd door de ervaren jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters.

Neem contact met ons op

Voor wat betreft het spuiten van uw jacht, houten boot of sloep kunt u bij Classic & Design Yacht Painters terecht voor zowel uw het houten interieur als exterieur. Wij leveren hoogwaardig vakmanschap voor zowel de particulier als de superyachts. Heeft u interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op met de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters. Wij vertellen u graag persoonlijk de mogelijkheden inzake het spuiten van uw jacht, houten boot of sloep.