Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-lakken-bootlak-jachtlak-classic-design-yacht-painters

Mogen we ook uw vaartuig lakken?

De echte specialist die uw jacht, houten boot of sloep letterlijk weer de glans geeft die het verdient

LEES MEER

Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-lakken-bootlak-jachtlak-classic-yacht-painters

Experts in

het lakken van uw jacht, boot of sloep

Zoekt u een jachtschilder die uw jacht, houten boot of sloep perfect kan lakken? Een echte specialist die uw vaartuig letterlijk weer de glans geeft die het verdient. De jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters zijn expert in het lakken van luxe jachten, houten boten en sloepen. Al decennialang werken wij voor tevreden opdrachtgevers in Nederland en daarbuiten. Mogen we binnenkort ook uw jacht, houten boot of sloep lakken?

Grondig voortraject als basis

Net als bij het schilderen of spuiten van een jacht of houten boot beginnen we met een grondige analyse van uw vaartuig. We laten hierbij niets aan het toeval over. Puntsgewijs zullen wij u informeren over onze bevindingen. Het is ook voor u belangrijk om goed te weten wat er allemaal komt kijken bij het professioneel lakken van een jacht, houten boot of sloep. Bij aanvang van het project bent u dan ook volledig geïnformeerd door ons.

Werken met de beste bootlakken

Het gehele proces – van schoonmaken tot eindelijk het aflakken – neemt 4 tot 10 weken in beslag. Soms moet een primer of laklaag enkele dagen uitharden om weer bewerkt te kunnen worden. Om het perfect mogelijke eindresultaat te behalen werken we louter met de beste bootlakken (we zijn o.a. specialist in het verwerken van COELAN bootlak). Daarnaast wordt uw jacht, houten boot of sloep gelakt in een stofvrije omgeving. Deze locatie wordt veelal door ons vastgelegd.

Neem gerust contact op

U ziet het: voor het professioneel lakken van een jacht, houten boot of sloep bent u bij Classic & Design Yacht Painters op het juiste adres. Wij gaan tot het uiterste detail om uw vaartuig weer optimaal te beschermen én een fantastische uitstraling te geven. Heeft u interesse om uw jacht, houten boot of sloep door Classic & Design Yacht Painters te laten lakken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.