Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-schilderen-bootlak-jachtlak-classic-design-yacht-painters

Classic & Design

Wij werken met topproducten

Uitmuntende materiaalkennis is van evident belang. Ieder detail telt als u uw jacht of boot laat schilderen of lakken

LEES MEER

Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-schilderen-bootlak-classic-design-yacht-painters

Classic & Design

Interesse om te laten schilderen?

Van het vastleggen van een loods om stofvrij te werken tot het vervoer van en naar de ligplaats van uw luxe jacht of boot

Experts in

het schilderen van uw jacht, boot of sloep

Het schilderen van uw jacht, houten boot, stalen of polyester sloep is vakwerk. Uitmuntende materiaalkennis is van evident belang. Ieder detail telt als u uw jacht of boot laat lakken of schilderen. De jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters hebben jarenlange ervaring op dit specialistische terrein. Een groot aantal luxe jachten en boten hebben wij in Nederland (en daarbuiten) vakkundig mogen schilderen en lakken. Voor Friesland en Nederland onze eigen ronde en platbodem jachten zowel interieur als exterieur. Op deze website vindt u een aantal aansprekende voorbeelden van onze expertise als jachtschilders.

Betrokken jachtschilders

Al direct vanaf het eerste contact met Classic & Design Yacht Painters zal u onze betrokkenheid voelen. Wij weten dat het schilderen van een jacht of houten boot uiterst secuur werk is. Als jachtschilders investeren wij dan ook veel tijd in het voortraject: geen detail zal onopgemerkt blijven voor ons. Alles staat in het teken van het finale eindresultaat: een onberispelijk opgeleverde jacht of boot. Onze punctuele en transparante werkwijze wordt zeer gewaardeerd door onze opdrachtgevers.

Gebruik van de beste materialen

Als professionele jachtschilder werken wij met topproducten in primers, kleurlakken en bootlakken die beschikbaar zijn. De definitieve keuze van de primers en bootlakken wordt tijdens de grondige vooranalyse gemaakt. In veel gevallen krijgt uw jacht of boot meerdere laklagen. Het gehele schilder- en spuitproces inclusief droogtijden neemt al gauw 4 tot 10 weken in beslag. Tussentijds zullen wij u informeren en uitnodigen op locatie om de tussenresultaten aan u te tonen.

Neem gerust contact op

Classic & Design Yacht Painters is gevestigd in Friesland, maar we zijn in heel Nederland en ver daarbuiten actief. We verzorgen het gehele traject voor u. Van het vastleggen van een loods om stofvrij te werken tot het vervoer van en naar de ligplaats van uw luxe jacht of boot. We werken echt fullservice. Heeft u interesse om uw luxe jacht, boot of sloep door de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters te laten schilderen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.