Totaal Refit Elizabeth

Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-Epoxy-bootlak-jachtlak-classic-yacht-painters-Hendrik Veltman-Elizabeth

De eigenaar van deze boot, Dhr. Wilfried Markenstein. Deze boot heeft een totaal refit ondergaan, dat houd in dat de gehele boot dus ook het onderwater schip grondig is nagekeken op roest en corrosie. Al deze aangekruiste roest en corrosie plekken zijn weggeslepen tot in het staal. Daarna is de gehele boot geschuurd schoongemaakt ontvet en zijn alle kaalgekomen plekken met Epoxy primer behandeld, waar nodig geplamuurd geschuurd, bijgeplamuurd, geschuurd, schoongemaakt ontvet en stofvrij gekleefd, en eerste primer geschilderd op de boot boven de waterlijn. Na droging. Geheel geschuurd, wederom  schoongemaakt, ontvet gekleefd, de dagen erna geheel in de door de klant aangegeven kleuren geschilderd.

En u ziet het resultaat van deze mooie opdracht. Deze klus duurde vijf en een halve week. Bekijk onderstaand het chronologische werkproces.

Neem gerust contact op

Voor vragen omtrent uw eigen boot zeiljacht of sloep en roeiboot door de jachtschilders van Classic & Design Yacht Painters te laten lakken, schilderen of spuiten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken dan een afspraak om ook voor u een passende offerte te realiseren en uw boot de behandeling te geven die ze nodig is.

Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-Epoxy-bootlak-jachtlak-classic-yacht-painters-Hendrik Veltman-1

Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-Epoxy-bootlak-jachtlak-classic-yacht-painters-Hendrik Veltman-2

Jachtschilder Friesland-jacht-houten-boot-sloep-Epoxy-bootlak-jachtlak-classic-yacht-painters-Hendrik Veltman-3